Laetitia Casta esitteli seksikkään vartalonsa videolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ranskalaisten huippumallien kärkikaartiin lukeutuva Laetitia Casta on paistatellut jo jonkin aikaa julkisuuden valokeilassa myös näyttelijänä. 32-vuotias tumma neitokainen ei ole tosin perheen ainoa kaunotar.

Kerroimme aiemmin tänään kuinka Laetitian pikkusisko Marie-Ange Casta nähdään seksikkäissä kuvissa uuden elokuvansa merkeissä. Marie-Ange Casta on nimittäin tekemässä parhaillaan omaa läpimurtoaan julkisuudessa, sillä hänet nähdään lähiaikoina Mineurs 27 -nimisen elokuvan tähtenä.

Laetitia Casta nähdään nyt kuin vastaiskuna pikkusiskon poseerauksille riisumassa musiikkivideolla. Katso video tästä tai artikkelin yltä. Laetitia löydettiin aikoinaan malliuralle 15-vuotiaana, kun hän oli lomailemassa perheineen Korsikan saarella, josta siskosten isä on kotoisin.