Huippumallin kuvankaunis pikkusisko valloittaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ranskalaisten huippumallien kärkikaartiin lukeutuva Laetitia Casta on paistatellut jo jonkin aikaa julkisuuden valokeilassa myös näyttelijänä. 32-vuotias tumma neitokainen ei ole tosin perheen ainoa kaunotar.

Nyt julkisuudessa on nimittäin esitelty mös hänen pikkusiskonsa Marie-Ange Casta, joka on noteerattu samalla myös Yhdysvalloissa saakka. Katso kuvat tästä. Hänelle odotetaan menestyksekästä malliuraa, mutta pääpaino pikkusiskolla lienee näyttelemisen parissa.

Marie-Ange Casta on nimittäin tekemässä parhaillaan omaa läpimurtoaan julkisuudessa, sillä hänet nähdään pian myös elokuvatähtenä. Isosiskonsa jalanjälkiä seuraava neitokainen nähdään lähiaikoina Mineurs 27 -nimisen elokuvan tähtenä. Marie-Angen isosisko Laetitia löydettiin aikoinaan malliuralle 15-vuotiaana, kun hän oli lomailemassa perheineen Korsikan saarella, josta siskosten isä on kotoisin.