Miley Cyrus rohkeana musiikkivideollaan

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailman suosituimpiin teinitähtiin lukeutuva Miley Cyrus on pitkälti hänen supersuositun countrytähti-isänsä luomus, sillä isä hoiti jälkikasvunsa aikoinaan televisiotähdeksi ja ryhtyi tekemään määrätietoisesti myös laulu-uraa tyttärelleen.

Kaunottaren isä on tehnyt paljon hyvää tyttärensä uran eteen, mutta nyt Miley nähdään musiikkivideollaan yllättävän seksuaalisena ja huomiota herättävänä seksipommina. Video on saanut kritiikkia osakseen, sillä poptähti on roolimalli monelle nuorelle tytölle ja hän on vielä 17-vuotias. Katso video tästä tai artikkelin yltä.

Miley on kokenut vastikään myös takaiskun suhderintamalla, sillä hän on jälleen eronnut australialaisnäyttelijä Liam Hemsworthista. Pariskunta ehti olemaan yhdessä vain reilun vuoden, ennen kuin erosivat loppukesästä. Suhde oli katkolla noin kuukauden, mutta syyskuussa poppari otti näyttelijän takaisin. Sisäpiiri hokee eron syynä olleen nuoren tähtiparin välimatka, sillä Liam on oleskellut paljon Australiassa. Miley puolestaan työskentelee pääasiassa Los Angelesissa.