Scarlett Johanssonista miehiä viettelevä avaruusolio

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-kaunotar Scarlett Johansson nähtiin taannoin pitkästä aikaa valkokankaalla Iron Man -elokuvan jatko-osassa. Keväällä hän teki myös malliuraa poseeraamalla Mango-vaatemerkin mainoskuvissa ja W-lehden kannessa.

Maailman ihailluimpien ja seksikkäimpien julkkisnaisten joukkoon lukuisia kertoja rankattu kaunotar poseerasi äskettäin jo toisissa Dolce & Gabbanan mainoskuvissa. Celebuzz-julkaisu kertoo kaunottaren saaneen nyt roolin elokuvassa, joka poikkeaa hiukan naisen aikaisemmasta tuotannosta.

Johansson on roolissaan miehiä viettelevä avaruusolio, joka ihmishahmoon naamioituneena käyttää seksuaalista vetovoimaansa hyväkseen saalistaakseen ihmisiä nälkäänsä. Kyseessä on kirjoittaja-ohjaaja Jonathan Glazerin uusin scifi-draama nimeltään Under The Skin.

Ennen taannoisen Iron Man 2 -elokuvansa ensi-iltaa Scarlett Johansson keskittyi muutaman kuukauden ajan teatterin lavalla näyttelemiseen New Yorkin Broadwaylla. Siellä hän tähditti A View From The Bridge -näytelmää yhdessä Liev Schreiberin kanssa.