Slovenian BB-talossa raivostuttiin – Niko halutaan yövahdiksi

Big Brother · Stara.fi

Suomen ja Slovenian Big Brother -talojen välillä on parhaillaan menossa kansainvälinen asukasvaihto, jossa BB-Niko on suunnannut Sloveniaan ja sieltä tilalle on saapunut BB-Sandra.

Neitokainen tyrmistyi eilen saatuaan tietää, että asukkaat olivat joutuneet valehtelemaan hänelle koko viikon ajan. Nyt myös Sloveniassa on ollut tiukkoja tilanteita, kun sikäläinen viikkotehtävä on ollut vaikeuksissa. Slovenialaisten julkkisten ja suomalaisen Nikon oli määrä rakentaa pihamaalle talon sokkeli, mutta BB-Ines oli saanut salatehtävän rikkoa rakennelmasta kaksi seinää.

Salatehtävä onnistui, ja seinien rikkoutumisen huomattuaan BB-Cinc raivostui toden teolla ja purki turhautumistaan pihamaalla. Nyt talossa vallitsee epätietoisuus siitä mitä on tapahtunut, sillä Isoveli antoi eilen illalla hieman tavallisuudesta poikkeavia käskyjä asukkaille. Ovet ja ikkunat käskettiin nimittäin sulkea, ja aamulla rakennelma oli hajalla. Ei siis ihme, että miehet epäilevät jonkinlaista tihutyötä. Nyt Nikoa rekrytoidaan rakennelman yövahdiksi, ohjelman verkkosivut kertovat.