Tulossa kaikkien aikojen poikabändi-show?

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailman suosituimpien poikabändien joukkoon lukeutuva Backstreet Boys jätti keväällä levy-yhtiönsä peräti 16 vuoden menestyksekkään yhteistyövuoden jälkeen. Suosikkibändi kiinnitettiin Jive Records -yhtiöön vuonna 1994 ja se julkaisi yhtiön kautta seitsemän albumia.

E! Online -julkaisu raportoi nyt Backstreet Boys -yhtyeen suunnittelevan yhteiskiertuetta New Kids On The Block -bändin kanssa. Lehden mukaan sopimus asiasta on enää Live Nation Entertainment -yhtiön allekirjoitusta vailla ja yhtiöllä saattaa olla vielä kolmaskin bändi haussa kyseiselle kiertueelle mukaan.

Kyseessä ovat kaksi historian suosituinta yhtyettä, joten suunnitteilla oleva ensi keväänä starttaava kiertue olisi luultavasti jo kahden poikabändin voimin vertaansa vailla. Jos yhteiskiertue toteutuu, se tullaan julistamaan virallisesti Music Awards -gaalan yhteydessä tämän kuun aikana.