BB-asukkaille yllätys – Niko palaa yöllä taloon

Big Brother · Stara.fi

Kuluvan Big Brother -tuotantokauden asukasvaihto alkaa olla loppusuoralla, sillä slovenialainen BB-Sandra poistui Suomen BB-talosta eilen illalla. Myös Suomesta vastavierailulla ollut Niko Nousiainen poistui slovenialaisesta talosta ja lähti kotimatkalle.

BB-Niko saapuu Helsinki-Vantaan lentokentälle vielä tänä iltana hieman ennen puolta yötä. Lentokentältä hän suuntaa suoraan Espoossa sijaitsevaan Big Brother -taloon, jonne hän siis astelee takaisin jo ensi yön aikana.

Sandran poistuttua hetki sitten asukkaat keskustelivat Nikon palaamisesta, ja BB-Marika totesi miehen paluun olevan täysin kiinni lentoaikatauluista. BB-Nino pohti että olisikohan mies saapumassa taloon vielä tänä yönä, mutta suurin osa asukkaista ei pitänyt sitä todennäköisenä. Häntä odotetaan takaisin vasta sunnuntai-iltana, joten Nikon paluu tulee asukkaille yllätyksenä.