Hiphop-legenda keikalle Suomeen

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Monet artistit ovat päätyneet viime vuosina vankilaan rötöstelyn takia. Hiphop-tähti Busta Rhymes, oikealta nimeltään Trevor Smith, tuomittiin kaksi vuotta sitten New Yorkissa kolmeksi vuodeksi ehdolliseen vankeuteen kahdesta pahoinpitelystä.

Tähden kotisivuilla mainitaan tämän olevan tulossa Suomeen ensi kuussa. Eläväinen tähtiartisti esiintyy Helsingissä The Circus -klubilla 8. joulukuuta. Viimeksi neljä vuotta sitten Suomessa nähty hiphop-tähti esiintyi tuolloin Helsingin jäähallissa. Miehen ongelmat lain kanssa eivät onneksi silloin estäneet keikkaa Suomessa.

38-vuotias todella energinen artisti on kamppaillut lähivuosien aikana tiuhaan tahtiin viranomaisten kanssa. Hänet on pidätetty toistuvasti muiden muassa rattijuopumuksesta, pahoinpitelyistä ja ajokortitta ajosta.