Rötöstellyt hiphop-tähti pääsi vapauteen

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Hiphop-tähti Lil Wayne on menestynyt hienosti Yhdysvaltojen listoilla ja muualla maailmassa. Tähti on valitettavasti tehnyt myös muutakin kuin musiikkia, sillä taannoin häntä rangaistiin teoistaan vankilatuomiolla.

Access Hollywood -julkaisu kertoo hiphop-tähden vapautuneen nyt vankilasta istuttuaan siellä kahdeksan kuukauden tuomionsa. Lain kanssa viime vuosina useampaankin otteeseen monenlaisiin kahnauksiin joutunut Lil Waynelle oli kertynyt huumeista ja aseista monia rangaistuksia.

Hiphop-tähti kärsi osan tuomiostaan New York Rikers Islandin vankilassa sen jälkeen kun hän sai syytteen aseiden hallussapidosta. Waynea rangaistiin toukokuussa, kun hänen käytössään olleista vankilan tiloista löytyi kiellettyä äänentoistolaitteistoa. Hänen huoneestaan löytyi myöhemmin kuulokkeet ja laturi.