Julkkisperheen äiti petti rocktähden kanssa – avioero

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin, että teinitähti Miley Cyrusin ja country-tähti Billy Ray Cyrusin tunnettu julkkisperhe hajoaa avioeroon. Nyt perheen vanhempien avioeron syy on selvinnyt, ja tuoreimpien tietojen mukaan kyseessä on ollut äidin uskottomuus.

Julkkisperhe ystävystyi taannoin rocktähti Bret Michaelsin kanssa, kun tytär Miley Cyrus teki Nothing to Lose -nimisen duettokappaleen hänen kanssaan. Samalla myös perheen äiti ystävystyi Michaelsin kanssa tavallistakin enemmän, sillä Us Weekly -julkaisun mukaan heillä on ollut suhde. Suhteen paljastuttua laulajaisä Billy Ray jätti erohakemuksen tuomioistuimelle.

Lehden mukaan suhde alkoi paljastua, kun 47-vuotias Bret Michaels ja 43-vuotias Tish Cyrus nähtiin yhdessä Key Clubilla Los Angelesissa 28. helmikuuta. Tuolloin suhde sai sisäpiirin mukaan alkunsa. Lähipiirin mukaan kyseessä oli ensin ammatillinen suhde, joka eteni lopulta hieman liian pitkälle.