Paris Hiltonin muodot hämmentävät jälleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirijulkkis Paris Hilton oli viime kuussa otsikoissa, kun puukkomies pääsi tunkeutumaan hänen kotiovelleen ja yritti päästä sisään. Vaaratilanteet saivat myös jatkoa, sillä tuntematon mieshenkilö ajoi äskettäin polkupyörällä suoraan Hiltonin kotiovelle.

Viime kuukausina Paris Hilton on hämmentänyt alati vaihtuvalla rintamuksensa koolla, joka on jälleen ollut kasvamaan päin. Hänet nimittäin kuvattiin juhlimassa jälleen aikaisempaa uhkeampana. Katso kuvat tästä.

Kuun vaihteessa Halloween sai Parisin pukemaan koiransa naamiaisasuihin. Yksi Hiltonin Halloween-koirista oli maistuvan näköinen hot dog, toinen sai olla ankka ja kolmas edusti jyrsijäkantaa oravana. Kohukaunotar on ollut viime aikoina otsikoissa muun muassa huumeiden hallussapidosta, mutta äskettäin hän kertoi haluavansa keskittyä enemmän bisnesmaailman kiemuroihin.