Hollywood-kaunottaret kauneusleikkauksien jälkeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkismaailman kaunottarien kauneusleikkaukset ovat nykyisin niin yleisiä, että leikkaamaton neitokainen on vuosi vuodelta harvinaisempi ilmiö. Kauneusleikkausten yleistyessä kirurgit keksivät aina vain hullumpia operaatioita vaativille asiakkailleen.

Veitsen alla on käynyt moni julkkis, ja vastikään koostetussa kuvasarjassa nähdään muiden muassa povipommi Carmen Electra ja julkkistyrkky Katie Price ennen ja jälkeen silikoneja, realitytähti Heidi Montagin uudestaan muotoiltu vartalo sekä peppukaunotar Kim Kardashian Botox-käsittelyn jälkeen. Katso kuvat tästä.

Kauneusleikkauksen onnistuminen ei ole aina 100 prosenttisen varmaa. Nenä tai korvat saattavat leikkauksen jälkeen repsottaa ja rinnat voivat olla eri paria. Valtaosa epäonnistuneiden leikkausten uhreista kuitenkin vaikenee. Kauneusleikkauksia tehdään myös Suomessa vuosittain tuhansia, mutta tarkkaa tietoa niiden määrästä ei ole.