True Blood -tähti kuvattiin läpinäkyvissä asusteissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venäläissyntyinen televisiotähti Natasha Alam ei ole komeillut kovinkaan paljon viihdelehtien otsikoissa, mutta kulissien takana hän on kuitenkin tehnyt viime vuosina menestyksekästä uraa Yhdysvalloissa.

Taannoin Natasha Alam ikuistettiin kulissien takaisiin valokuviin hänen Drop Dead Gorgeous -elokuvansa kuvauksissa. Otoksissa hänet nähtiin riisumassa vaatteitaan kohtausten välillä. Tällä kertaa venäläiskaunotar poseeraa mallikuvissa alusvaatteissa, jotka paljastavat hieman tavanomaista enemmän. Katso kuvat tästä.

Venäjällä syntynyt Natasha Alam asuu nykyisin Los Angelesissa. Hänet tunnetaan parhaiten rooleistaan lukuisissa televisiosarjoissa, joista tunnetuimpia ovat muiden muassa CSI, NYPD Blue, Entourage ja True Blood sekä tuore elokuva Drop Dead Gorgeous. Muutama vuosi sitten hän oli pitkään mukana myös Kauniit ja rohkeat -saippuasarjassa. Lisäksi hän on poseerannut mallina esimerkiksi Maxim ja Playboy -lehtien sivuilla. Alam oli aiemmin seitsemän vuoden ajan naimisissa Iranin entisen shaahin pojanpojan Amir Ebrahim Pahlavi Alamin kanssa.