Ariana Grande tuli esitelleeksi turhan paljon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa on aina palvottu nuoruutta ja kauneutta, mistä syystä erityisesti Yhdysvalloissa on aina ollut vahva teinitähtien genre. Nyt Shirley Templet ja muut nuoret tähdet ovat saaneet jälleen uuden seuraajan, joka on 17-vuotias Ariana Grande.

Lähinnä Nickelodeon-lastenkanavalta tuttu Ariana Grande aloitti uransa toden teolla vasta vuonna 2007. Sittemmin hän on poseerannut monissa paljastavissa kuvissa, mutta parhaillaan hän keikistelee kuitenkin kurpitsan kanssa ja samalla vilauttelee intiimejä ruumiinosiaan. Katso kuvat tästä.

17-vuotias amerikkalainen Ariana Grande tunnetaan näyttelijänä, laulajana ja mallina. Hän esittää Nickelodeon-kanavan Victorious-televisiosarjassa Cat Valentinen roolia. Lapsesta saakka näytellyt Ariana sai ensimmäisen suuremman roolinsa 15-vuotiaana Broadway-musikaalista 13. Hänet palkittiin roolistaan National Youth Theatre Association Award -palkinnolla, joka avasi ovet Hollywoodiin.