Fergien tangapeppu ikuistettiin rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Black Eyed Peas -yhtyeen naistähti Stacy “Fergie” Ferguson oli taannoin otsikoissa, kun hänen väitettiin olevan valmis eroamaan yhtyeestään. Bändin jäsenet kumosivat huhut nopeasti perättöminä, eikä aiheesta ole sittemmin juuri kuultu.

Neitokainen nähtiin vastikään Brasiliassa Rion rannalla pienissä ja seksikkäissä mustissa bikineissä. Kaunottaren loma on jatkunut edelleen, ja tuoreimmissa kuvissa hänet nähdään peuhaamassa rannalla mustiin tangoihin pukeutuneena. Ohjelmassa oli muiden muassa limboilua. Katso kuvat tästä.

Äskettäin Fergie kertoi Glamour-lehden haastattelussa huumeongelmastaan. Fergie on käyttänyt muiden muassa amfetamiinia, ja on ollut pahasti riippuvainen päihteistä ja käyttää edelleen alkoholia. Hän haki kuitenkin riippuvuuteensa apua. Fergien mukaan elämässä on aikoja, jolloin häneen ei ole uskottu, ja tärkeintä oli se, että hän itse uskoi itseensä.