Rihanna juhli näyttävässä asussa Lontoossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna otti edellisen levynsä myös selvästi aikaisempaa rohkeamman linjan niin työssään kuin siviilissäkin. Tämä on näkynyt erityisesti kaunottaren esiintymisasuissa ja promokuvissa, mutta myös neitokaisen siviilipukeutumisessa.

Toissa viikolla hänet ikuistettiin tyrmäävässä asussa, joka paljasti enemmän kuin peitti. Tällä kertaa poptähti on osallistunut julkkisjuhliin Lontoossa hieman normaalista poikkeavassa asussa. Hän oli pukeutunut harmaaseen toppiin ja kirkkaanpunaiseen hameeseen. Katso kuvat tästä.

Rihanna nähdään lehdessä yllättävän rauhallisissa merkeissä, sillä hän on viime aikoina poseerannut lähinnä räväköissä kuvissa. Hän avautuu Chris Brownin kanssa eletyistä vuosista ja väkivaltaisesta parisuhteestaan samaisen lehden haastattelussa. Hän yllätti monet toteamalla, että hänen elämänsä tarvitsi hieman ravistelua. Lopulta sellainen tulikin, kun Brown hakkasi hänet sairaalakuntoon.

– Olen nyt onnellinen. Ajattelen Jumalan halunneen herättää minut. Hän toimii oudoilla tavoilla, mutta minä kuitenkin heräsin. Tarvitsin ravistelun, ja se annettiin minulle. Oli se sitten Jumala, tai joku muu, Rihanna kertoi Marie Claire -julkaisulle.

Rihanna pohti tapahtuneen olleen vinkki, ettei monivuotinen suhde ole enää toimiva. Suhteen lopettaminen oli naisen mukaan raskasta, mutta tällä hetkellä hän kokee kuitenkin olevansa onnellisempi kuin aikoihin. Laulajakaunotar seurustelee nykyään baseball-pelaaja Matt Kempin kanssa.