Suomalaisbändi soi huippusuositussa brittiohjelmassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kahden sisaren muodostama suomalaisyhtye LCMDF, entinen Le Corps Mince De Francoise, julkaisee ensi vuoden alussa uutta materiaalia, kun kokopitkä albumi Love & Nature julkaistaan helmikuussa brittiläisen Heavenly Recordingsin toimesta.

Albumin ensimmäinen sinkku Gandhi soi edellisellä viikolla ympäri maailmaa tunnetun DJ:n, Pete Tongin, ohjelmassa BBC Radio 1:lla. Vuodesta 1991 Radio 1:ssa pyörinyt radioshow Pete Tong: The Official Start To The Weekend on genrensä kuunnelluin radioshow niin briteissä kuin netin kautta ympäri maailman.

Gandhi soi osana Essential Hot Mixia, jossa soitetaan aina kyseisen viikon kuumimpia uutuuksia. Tongin ohjelma on erittäin suosittu ja listalle päätyneitä kappaleita seurataan aktiivisesti sen jälkeen. Mainittakoon myös, että listalle on harvoin päässyt mitään suomalaista musiikkia.