Adriana Lima jälleen alusvaatteisillaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialaissyntyinen supermalli Adriana Lima on valittu pariinkin kertaa maailman haluttavimmaksi naiseksi. Viime vuoden ystävänpäivänä kaunotar asteli alttarille NBA-koripalloilija Marko Jaricin kanssa ja hän synnytti perheeseensä esikoisen viime vuoden marraskuussa.

Mallikaunotar nähtiin aiemmin runsaasti mainoskuvissa, mutta häiden jälkeen hän on ollut otsikoissa selvästi viime vuotta harvemmin. Viime viikolla Adriana palasi catwalkeille pukeutuneena kahden miljoonan dollarin rintaliiveihin. Nyt hän on esitellyt raskauden myötä kasvaneita muotojaan alusvaatemainoksessa, jonka perusteella moni mies olisi valmis ostamaan tuotteet vaikka hänen yltään. Katso kuvat tästä.

Bahialla Brasiliassa syntynyt 28-vuotias Adriana Lima äänestettiin vuonna 2005 Askmen.com -julkaisun äänestyksessä maailman haluttavimmaksi naiseksi. Kaunotar on tällä hetkellä maailman neljänneksi parhaiten palkattu supermalli. Aiemmin hänet yhdistettiin rocktähti Lenny Kravitziin, mutta molemmat kiistivät suhteen ja ilmoittivat olevansa vain ystäviä.