”Charlie Sheen ei ole tuhoon tuomittu”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehdissä on viime kuukausina seurattu mielenkiinnolla kuinka Hollywood-tähti Charlie Sheen tuhoaa elämänsä ja uransa. Miehen puolikkaat -hittisarjan tähti sai taannoin vankilatuomion silloisen vaimonsa pahoinpitelystä ja riehui viime viikolla hotellissa kokaiinipäissään.

Parhaillaan avioeroa hakeva Sheenin vaimo Brooke Mueller on nyt ottanut julkisesti kantaa tulevan ex-miehensä elämäntilanteeseen. Vaimo kertoi Extra-ohjelmassa olevansa vakuuttunut siitä, että Charlie Sheen on selviytyjä ja että hän nousee vielä jaloilleen ahdingon syvyydestä huolimatta. Nykyinen sekoilukausi on nyt kestänyt jo yhdeksän kuukauden ajan.

Sheen ilmoittaa avioerohakemuksessaan asuneensa erossa Muellerista viime joulusta lähtien. Siksi joulun jälkeen ansaitut rahat kuuluisivat Sheenin mukaan vain hänelle. Eropapereiden mukaan pariskunnalla on myös avioehto, ja täten hittinäyttelijä saisi pitää suuret tulot itsellään. Avioeron lisäksi mies hakee myös poikalapsiensa yhteishuoltajuutta. Sheenin vaimo Mueller ei kuitenkaan niele tilannetta helposti, sillä hän on jättänyt myös oman avioerohakemuksensa. Nainen haluaa muiden muassa poikien huoltajuuden vain itselleen.