Tältä Demi Lovato näytti bikineissä ennen syömishäiriötään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Disneyn teinitähtenä maailmanlaajuisesti tunnetuksi tullut 18-vuotias Demi Lovato erosi taannoin The Jonas Brothers -yhtyeen Joe Jonasista. Joe jätti hänet välittämällä tiedon erosta Demin isän kautta. Äskettäin neitokaisen kerrottiin joutuneen vieroitukseen.

E! Online Lovaton astelleen taannoin hoitoon muiden muassa syömishäiriönsä ja raivokohtaustensa takia. Popkaunotar on edelleen hoidossa, eikä häntä ole saatu kuvattua paparazzien sitkeistä yrityksistä huolimatta. Jokunen kuukausi sitten hänet kuitenkin kuvattiin vielä bikineissä varsin terveellisen näköisenä ja muotoisena. Katso kuvat tästä.

Kaunottaren paluuta takaisin arkeen voidaan vain odotella, sillä kaikki on kiinni lääkäreiden mielipiteistä ja Lovaton paranemisen edistymisestä. Ongelmiensa takia hoitoon hakeutunut tähti keskeytti taannoin yhteiskiertueensa Jonas Brothersin kanssa ja fanit ovat todella huolissaan tähden hyvinvoinnista ja laulajauran jatkumisesta.

Artisti itse on kertonut kärsineensä syömishäiriöistä ja halusta vahingoittaa itseään jo kauan. Tyttö on myös viillellyt itseään ja hän on kärsinyt koulukiusaamisesta, mikä mahdollisesti on ajanut häntä syvemmälle psyykkisiin ongelmiin.