Jenny McCarthy on nakuillut ennenkin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Hollywood-näyttelijä Jim Carrey ilmoitti taannoin eroavansa vaimostaan Jenny McCarthystä viiden vuoden yhteiselon jälkeen. Sittemmin McCarthy on ehditty jo bongata romanttisissa tunnelmissa suutelemassa vielä tuntemattoman miehen kanssa Las Vegasissa.

Playboy-lehdessäkin poseerannut vaalea kaunotar paljasti taannoin karmean kokemuksensa ensimmäisistä silikoneistaan. Hän kertoi ettei halpa klinikka käyttänyt lainkaan nukutusta. Nyt amerikkalainen verkkojulkaisu juhlistaa Jennyn syntymäpäivää näyttävällä kuvagallerialla hänen nakukuviaan. Katso kuvat tästä.

38-vuotias Jenny McCarthy poseerasi Playboy-lehdessä ensimmäisen kerran vuonna 1993. Sittemmin hän on tehnyt uraa mallintöiden ohella myös televisiossa ja elokuvissa. Autismin parissa nykyisin paljon hyväntekeväisyyttä tekevä kaunotar kirjoitti äskettäin myös kirjan vanhemmuudesta. Hänet on nähty valkokankaalla muiden muassa elokuvissa Scream 3, Scary Movie 3 ja Dirty Love.