Johnny Deppin ja Angelina Jolien suihkusessio hyllytettiin

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Kerroimme taannoin kuinka Hollywood-tähti Angelina Jolien ohjaama elokuva oli kuvauskiellossa koko Bosniassa. Viranomaiset eivät halunneet antaa kuvauslupaa elokuvalle, koska bosnialaiset naisjärjestöt olivat olleet sitä vastaan. Sittemmin lupa on saatu.

Kyseinen elokuva ei ole ainoa projekti, joka herättää kohua maailmalla. Johnny Deppin ja Angelina Jolien joulukuussa ensi-iltaan tulevan elokuvan The Tourist -traileri on herättänyt jo etukäteen huomiota rohkealla suihkukohtauksellaan. Daily Mail -lehti kertoo Deppin tyttöystävän Vanessa Paradiksen vaatineen kyseisen kohtauksen poistamista. Depp antoi periksi mustasukkaiselle tyttöystävälleen sillä hän sai elokuvayhtiön poistamaan Jolien ja Deppin suihkusession elokuvasta.

The Tourist -trailerissa nähdään myös kuinka Angelina Jolie riisuu alusvaatteitaan viettelevästi huvijahdin kannella ja suutelee himokkaasti Johnny Deppiä. Johnny Deppin roolina elokuvassa on mies, joka lähtee Italiaan parantamaan särkynyttä sydäntään ja kohtaa matkallaan Jolien näyttelemän naisen. Elokuvassa ovat mukana myös Paul Bettany ja Timothy Dalton.