Petri Nygård BB-asukkaista: ”Eikö Suomen kouluissa opeteta englantia?”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother Extra -ohjelmassa tänään vieraillut kotimainen hiphop-artisti Petri Nygård kertoi haastattelussa mielipiteitään suositusta realityohjelmasta. Monia BB-talossa asuneita realityjulkkiksia kappaleissaan rusikoiva artisti paljasti yllättäen pitävänsä ohjelmasta.

– No siis pidän mä nyt sillai, että onhan tää nyt hieno ohjelma ja upea formaatti. Ensin ihmiset meni tuonne siksi, että halus kokea tota taloa. Nyt se on mennyt siihen, että ”Mä saan ne silikonitissit”. Se ei oon mun mielestä se juttu tässä. Big Brother on mun mielestä hieno formaatti, Petri Nygård kertoi.

Artisti otti myös kantaa Nikon tunteenpurkaukseen tämän saatua tietää, että tyttöystävä oli ollut talossa hänen tietämättään ja että miehellä oli ollut tietämättään mahdollisuus tavata hänet.

– Onhan sen nyt hienoa, että se näyttää tunteensa ja poraa tuolla. Jotenkin mulla on sellainen fiilis, että ne on sellaisessa puppy love -vaiheessa ja pumpulimaailmassa. Koittakaa nyt elää ja kyllä se arki sitten läppäisee naamalle, Nygård totesi.

Hiphop-tähti kertoi haluavansa ”yliherkän homon”, eli Janin, ulos talosta mahdollisimman pian. Lisäksi hän totesi Marikan olevan äärimmäisen raskas tapaus. Erityisesti Petriä ihmetytti kuitenkin viime viikon asukasvaihdossa ilmi tullut asukkaiden kielitaidottomuus.

– Miten jengi ei osaa englantia? Mä oon ainakin luullut, että nuoriso osaisi puhua englantia edes jollain mikahäkkis-englannilla. Nyt oli tasan vain Marika, joka osas puhua englantia. Siihen mä oon äärimmäisen pettynyt joka vuosi, Petri Nygård ihmetteli.

– Eikö meillä opeteta koulussa englantia? Kun ne joi viinaa niin sit Petriltäkin alkoi irrota jotain muutakin kuin jotain HIM:in lurituksia. Mun käsittääkseni Suomessa nuorten pitäisi osata englantia.