Paparazzi yllätti Selena Gomezin kadulla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa on puhuttu viime aikoina paljon nuorten teinitähtien seksikkyydestä ja jopa 14-vuotiaiden neitokaisten paljastavista poseerauksista. Yksi näistä kohuista tehokkaasti erossa bikinikuvistaan huolimatta pysytellyt teinitähti on Selena Gomez, joka täytti taannoin 18 vuotta.

Viime viikkoina myös Selena on tosin ikuistettu parillakin keikalla näyttäviin esiintymisasuihin pukeutuneena ja haastatteluissa ilman rintaliivejä. Intiimipaljastuksiin hän ei ole kuitenkaan sortunut. Viime viikolla hänet ikuistettiin käsi kädessä teinipoppari Justin Bieberin kanssa. Tällä kertaa nuori kaunotar nähdään nettikuvassa harmaaseen mekkoon pukeutuneena. Katso kuva tästä.

Kulunut vuosi on ollut Selenalle menestyksekäs, ja sen aikana hän on saanut jalansijan viihdelehdissä. Viime keväänä Massachusettsissa sattui vakava onnettomuus, kun Selena Gomezin suosio ylitti odotukset aikallisen 92PRO FM -radioaseman tilaisuudessa. Emerald Square Mall -kauppakeskukseen saapui liikaa faneja, minkä seurauksena rullaportaat vioittuivat ja useat fanit jäivät kaaoksessa takaa tulleiden tallomiksi. Viisi ihmistä loukkaantui, ja kolme heistä jouduttiin kiidättämään sairaalahoitoon.