WTF, tässäkö noloin urheilujoukkuepaita ikinä? Katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta löytyy runsaasti urheilujoukkueita, joiden nimistä ja lyhenteistä saadaan aikaiseksi toinen toistaan erikoisempia ja hauskempia mielikuvia. Nyt eräs amerikkalainen koulujoukkue on kuitenkin tehnyt mahdollisesti ennätyksen tällä saralla.

Suomestakin löytyy monia urheilujoukkueita, joiden nimet hauskuttavat kerta toisensa jälkeen. Massachusettsilaisen Wakefieldin koulun urheilujoukkueen näkeminen on kuitenkin vaarassa aiheuttaa naurukohtauksen, sillä joukkueen paitojen selkämyksessä komeilevat kirjaimet WTF.

Se on lyhenne sanoista Wakefield Track & Field, muttta monet yhdistävät kirjaimet käsitteeseen ”Mitä hittoa?!” Joukkueen erikoinen paita huomioitiin myös Bostonin Fox News -televisiouutisissa, josta alla oleva kuva on peräisin.