Suomalaisyhtye yhteistyössä kuuman tyttöbändin kanssa – katso video

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Suomalaisia 90-luvulla tanssittanut Waldo’s People julkaisi noin vuosi sitten tuoreimman Paranoid-studiolevynsä. Levy sisälsi myös Suomen euroviisukarsinnoissa finaaliin selviytyneen Lose Control -kappaleen, joka oli samalla levyn ensimmäinen singlelohkaisu.

Bändi on viettänyt hieman hiljaiseloa julkisuudesta euroviisukohun jälkeen. Yhtye on nyt kuitenkin valmis palaamaan otsikoihin ja listoille uudella singlellään. Waldo paljastaa kotisivuillaan tekevänsä uudessa Jackpot-kappaleessa yhteistyötä tulikuuman LA-X -ruotsalaisyhtyeen kanssa ja nähtävillä on jo pieni maistiainen 22.marraskuuta julkaistavasta singlestä. Katso video tästä tai artikkelin yltä.

Yhtye kertoi taannoin Staralle, kuinka yhtyeen Jackpot-singlen musiikkivideolla bändin keulahahmo nähdään hurjastelemassa Tukholmassa. Kyseessä olivat Fast And Furious -henkisen musiikkivideon kuvaukset, jossa ei nopeita autoja ja palanutta kumia juuri säästelty.

– Sakkolappua odotellessa, Waldo vitsaili tuolloin.