Janne Kataja ja Mikko Kuustonen: ”Lämmintä vodka-soodaa naisten alusvaatteissa”

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime perjantaina Yleisradion Tampereen Tohlopin studiolta käsin vietettiin Nenäpäivä-teemapäivää, jossa kerättiin rahaa hyväntekeväisyyteen. Viihdelehti Staran Chaos Tube -blogitiimi tapasi kulissien takana Mikko Kuustosen ja Janne Katajan.

Molemmilla miehillä on Nenäpäivän verkkosivuilla myös omat keräyksensä, joihin voi lahjoittaa rahaa vielä reilun viikon ajan. Hulvattomassa haastattelussa miehet hulluttelivat varsin hauskasti toistensa kustannuksella. Katso video tästä tai artikkelin yltä.

– Mä kiitän kaikkia mun Facebook-ystäviä. Me pantiin paremmaksi kuin Mikko Kuustonen, eikä se ollut edes vaikeeta, Janne Kataja sivalsi.

– Katajalla ei ollut oikeasti ystäviä, vaan hän on itse laittanut jokaisen pennin. Ja sekin on kokonaan lainoitettua rahaa. Hometaloa myymällä, Mikko Kuustonen sivalsi takaisin.

Lisäksi hulvattomat miehet piikittelivät toisiaan sekä alkoholista että pukeutumisesta, kun Kataja vitsaili Kuustosen nauttineen lämmintä vodka-soodaa naisten alusvaatteisiin pukeutuneena ja että nämä alusvaatteet tulisivat myöhemmin huutokaupattavaksi Huuto.netissä. Janne Katajan keräykseen voi osallistua tästä ja Mikko Kuustosen keräykseen tästä.