Lentoemäntien näyttävä tyttökalenteri villitsee jälleen

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Viime aikoina maailmalla on nähty varsin mielenkiintoisia uusia tyttökalentereita. Lukuisten urheilujoukkueiden lisäksi nyt myös esimerkiksi Ryanairin näyttävät lentoemännät ovat tehneet jo toistamiseen oman tyttökalenterinsa.

Eurooppalainen halpalentoyhtiö on pitänyt tiedotustilaisuuden vuoden 2011 kalenteristaan. Ensimmäinen bikiniasuisten lentoemäntien Girls of Ryanair -kalenteri julkaistiin kaksi vuotta sitten ja se keräsi hurjasti suosiota. Myös uudessa 2011 kalenterissa lentoemännät tullaan näkemään tuttuun tapaan vähissä vaatteissa. Katso kuvat tiedostustilaisuudesta tästä. Fuerteventuralla kuvatun kalenterin Making Of -video löytyy tästä ja artikkelin yltä.

Naiskauneuteen keskittyvä Coed Magazine julkaisi vuosi sitten näkemyksensä maailman seksikkäimmistä tyttökalentereista. Listalla oli tuolloin mukana lukuisia julkkiskaunottarien omia tyttökalentereita, joissa poseeraavat muiden muassa Lucy Pinder, Cheryl Cole, Vikki Blows, Gemma Atkinson ja Kim Kardashian. Lisäksi kärkikahinoihin on päässyt myös brändien ja lehtien omia kalentereita, kuten muiden muassa halpalentoyhtiö Ryanairin lentoemäntien, ravintolaketju Hootersin ja miestenlehti Nutsin kalenterit.