Milla Jovovich alastomana rohkeassa roolissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Milla Jovovich poseerasi viime vuonna ilman vaatteita Maxim-lehden sivuilla, ja nyt jatkoi myöhemmin valitsemallaan tiellä toisessa lehdessä. Purple-lehden sivuilla viime syksynä nähdyt kuvat olivat vielä rohkeampia kuin edelliset.

A Perfect Getaway -elokuvassa taannoin nähty kaunotar on yhden lapsen äiti, mutta sitä ei hänen alastonkuvistaan uskoisi. Nainen nähdään nimittäin nyt uuden Stone-elokuvansa roolihahmossa alastomana ja nainen häkellyttää treenatulla ja seksikkäällä ulkonäöllään. Katso kuvat tästä.

Ukrainalaissyntyinen 34-vuotias Milla Jovovich, oikealta nimeltään Militza Natasa Jovovic, aloitti malliuransa jo 11-vuotiaana poseeratessaan Revlon-kosmetiikkayhtiön mainoksissa. Sittemmin Milla on nähty lukuisten kosmetiikka- ja vaatemerkkien kasvona. Ensimmäisen näyttelijäroolinsa hän sai 14-vuotiaana teinityttönä televisioelokuvassa The Night Train to Kathmandu.