Shannon Elizabeth kuumissa poseerauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen Shannon Elizabeth on maailmanlaajuisesti vielä hieman tuntemattomampi julkkiskaunotar, mutta hän tekee itseään hiljalleen tunnetuksi. American Pie -elokuvassakin nähty neitokainen ei ole aina pitänyt vaatteitaan yllään lehdissä.

Pokeriammattilaisena nykyisin tunnettu tumma kaunotar on riisunut malliurallaan lehtien sivuille ja kansikuviin jo useita kertoja. Nyt hänen näyttävimpiä poseerauksiaan on koottu kuvagalleriaan. Katso kuvat tästä. Viime aikoina hänen malliuransa on ollut jo hiipumaan päin, joten vastaavia kuvia tuskin nähdään enää tulevaisuudessa.

37-vuotias Shannon Elizabeth työskentelee nykyisin pääasiassa näyttelijänä, mutta aiemmin hän teki myös menestyksekästä malliuraa. Vuonna 1999 Shannon nähtiin suuren suosion saaneessa American Pie -hittielokuvassa ja sittemmin muiden muassa Scary Movie ja Tomcats -elokuvissa ja 70’s Show -televisiosarjassa. Playboy ja Maxim -lehdissä alastomana poseerannut kaunotar ansaitsee nykyisin elantoaan pääasiassa pokeripöydissä. Tanssii tähtien kanssa -ohjelman jälkeen hän seurusteli reilun vuoden ajan tanssipartnerinsa Derek Houghin kanssa. Derek puolestaan seurustelee nykyisin laulaja Cheryl Colen kanssa.