Amanda Seyfriedin minihame yllätti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mamma Mia! -elokuvan myötä läpimurtonsa tehnyt Amanda Seyfried on jo vakiinnuttanut paikkansa viihdelehtien sivuilla. Esquire ja GQ -lehdissä rohkeissa kuvissa poseerannut kaunotar on nyt paljastanut nauttivansa lesbosuudelmista ja poseerannut useita kertoja alastomana lehtien sivuilla.

Taannoin Amanda ikustettiin shoppailemassa ja ulkoiluttamassa lemmikkikoiraansa kumisaappaissa, verkkareissa ja harmaassa hupparissa. Tällä kertaa näyttelijätär on kuvattu elokuvansa kuvauspaikalla asussa, jonka minihame ylsi hädin tuskin niin sanottuun vesirajaan. Katso kuvat tästä.

Chloe-elokuvassa myös alastomana nähty Amanda Seyfried nähtiin taannoin suutelemassa Megan Foxia Jennifer’s Body -elokuvassa ja samalla tavalla hän on suudellut valkokankaalla myös esimerkiksi Julianne Moorea. Vuonna 2008 Moviefone-lehti rankkasi järjestykseen Hollywoodin kuumimmat nuoret nimet. Mukana oli myös Amanda Seyfried, joka mahtui tuolloin kymmenen kärkeen.