Silminnäkijä: Demi Lovato käytti kokaiinia ”kuin ammattilainen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Disneyn teinitähtenä maailmanlaajuisesti tunnetuksi tullut 18-vuotias Demi Lovato erosi taannoin The Jonas Brothers -yhtyeen Joe Jonasista. Joe jätti hänet välittämällä tiedon erosta Demin isän kautta. Äskettäin neitokaisen kerrottiin joutuneen vieroitukseen.

E! Online kertoi Lovaton astelleen hoitoon muiden muassa syömishäiriönsä ja raivokohtaustensa takia. Nyt Life & Style -lehti kuitenkin kertoo, että Demillä on ollut myös vakava huumeongelma. Brian Payne -niminen opiskelija paljasti laulajatähden käyttäneen ”ammattimaisesti” kokaiinia texasissa joulukuussa järjestetyissä kotibileissä.

Kaunottaren paluuta takaisin arkeen voidaan vain odotella, sillä kaikki on kiinni lääkäreiden mielipiteistä ja Lovaton paranemisen edistymisestä. Ongelmiensa takia hoitoon hakeutunut tähti keskeytti taannoin yhteiskiertueensa Jonas Brothersin kanssa ja fanit ovat todella huolissaan tähden hyvinvoinnista ja laulajauran jatkumisesta.

Artisti itse on kertonut kärsineensä syömishäiriöistä ja halusta vahingoittaa itseään jo kauan. Tyttö on myös viillellyt itseään ja hän on kärsinyt koulukiusaamisesta, mikä mahdollisesti on ajanut häntä syvemmälle psyykkisiin ongelmiin.