Diora Bairdin etumus uhmasi painovoimaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaismalli ja näyttelijätär Diora Baird ei ole ehtinyt vielä tehdä itseään kovinkaan tunnetuksi Hollywood-kaunottarena, vaikka hän on näytellyt menestyselokuvassa ja poseerannut lehtien kansikuvissa. Hänen uskotaan kuitenkin olevan yksi kuluvan vuoden nousevia tähtiä.

32DD-kokoisen rintavarustuksen omistava Diora Baird poseerasi tammikuussa Men’s Style -lehden Austalian version kannessa ja sisäsivuilla näyttävissä kuvissa. Sittemmin hän on julkaissut Twitter-blogissaan vähäpukeisia kuvia itsestään. Tällä kertaa Diora nähdään poseeraamassa sellaisessa kuvakulmassa, josta käsin hänen muotojensa voidaan katsoa uhmaavan painovoimaa. Katso kuva tästä.

26-vuotias Diora Baird on amerikkalainen näyttelijä ja entinen malli. Hänet on nähty valkokankaalla muiden muassa elokuvissa Kuokkavieraat ja Teksasin moottorisahamurhaaja. Baird aloitti näyttelemisen jo teini-ikäisenä ja muutti 17-vuotiaana Los Angelesiin tullakseen näyttelijäksi. Elääkseen hän työskenteli vaatekaupassa, tarjoilijana ja lastenjuhlien klovnina. Ennen näyttelijäuransa alkamista hän ehti tehdä uraa mallina muiden muassa Guessin mallina. Varsinainen läpimurto oli Playboy-lehden kansikuva elokuussa 2005.