Helsinkiin uusi radioasema Radio Nostalgia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Liikenne- ja viestintäministeriö on myöntänyt NRJ Finland Oy:lle ohjelmistoluvan pääkaupunkiseudun paikallisen radiotoiminnan harjoittamiseen taajuudella 99,4MHz. Toimilupa myönnettiin Radio Nostalgia -nimiselle interaktiiviselle monimediakanavalle.

Kanavan kohderyhmänä ovat yli 50-vuotiaat pääkaupunkiseutulaiset, joille ei vielä ole tarjolla omaa radiokanavaa. Kanavan sisältö käsittelee kohderyhmää kiinnostavia alueita, kuten hyvinvointia, taloutta, kulttuuria, matkailua ja muita ajankohtaisia aiheita. Kanavalla tullaan kuulemaan 50-, 60- ja 70-luvun musiikkia.

Kuuntelija voi olla itse vaikuttamassa Radio Nostalgian niin asia- kuin musiikkisisältöön. Kanava kiinnittää huomiota interaktiiviseen toimintaan kuulijan kanssa niin FM-taajuudella, verkossa, mobiilisovelluksissa kuin eri tapahtumissa ja messuilla.