Jennifer Garner ei ollut parhaimmillaan pikkumustassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Hollywood-tähti Jennifer Garner kertoi taannoin lehtihaastattelussa, ettei hän aio koskaan esiintyä valkokankaalla alastomana. Kollegansa Ben Affleckin kanssa perheen perustaneella kaunottarella on asiasta selkeä mielipide, eikä hän aio koskaan pyörtää päätöstään.

Äskettäin Jennifer Garner ikuistettiin paparazzien kuviin jälkikasvunsa kanssa leikkipuistossa matalavyötäröisiin farkkuihin pukeutuneena. Housut paljastivatkin yllättäen neitokaisen takapuolen. Tällä kertaa Jenniferillä on ollut yllään pikkumusta mekko, joka ei kuitenkaan ollut välttämättä paras mahdollinen asuvalinta. Katso kuvat tästä.

Viime kesänä Jennifer kuvattiin asennossa, jossa leffakaunottaren paidan kaula-aukko toi kuvaajille oivallisen kuvakulman. Vain pari viikkoa aiemmin hänet oli ikuistettu hieman vastaavassa tilanteessa, kun hän kyykisteli kaupungilla. Asento paljasti supertähden takapuolen ja osoitti ettei hän ollut pukenut ylleen lainkaan alushousuja.