Katie Holmesin alastonkuvat ihastuttavat jälleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinitähtenä aikoinaan suursuosioon noussut näyttelijäkaunotar Katie Holmes rakastui sittemmin kollegaansa Tom Cruiseen, jonka kanssa hän perusti perheen ja synnytti pariskunnalle Suri -nimisen tytön. Holmes vietti useita vuosia hiljaiseloa, mutta tämän vuoden aikana hän on kunnostautunut julkisuudessa.

Taannoin Katie ikuistettiin New Yorkissa arkiseen kauhtuneeseen harmaaseen paitaan sonnustautuneena ja muutenkin selvästi normaalia homssuisempana. Nyt tulee kuluneeksi kymmenen vuotta siitä kun Holmes nähtiin ensimmäisen kerran julkisesti yläosattomissa. Tuolloin neitokainen esiintyi The Gift -el0kuvassa rinnat paljaana ja palkitsi miljoonien nuorten miesten odotukset. Katso kuvat tästä.

Katie Holmesin ja Tom Cruisen tytärtä Suria pidetään yleisesti maailman tämän hetken tyylikkäimpänä pikkuprinsessana, mutta äidistä ei ole viime aikoina voitu sanoa samaa. Kolmevuotiaan Suri Cruisen vaatekaapin sisällön arvoksi on eri lähteiden mukaan arvioitu noin 2 – 3 miljoonaa dollaria, mikä lienee ikäluokan ennätys.