Paris Hilton jätti rintaliivinsä kotiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirijulkkis Paris Hilton oli viime kuussa otsikoissa, kun puukkomies pääsi tunkeutumaan hänen kotiovelleen ja yritti päästä sisään. Vaaratilanteet saivat myös jatkoa, sillä tuntematon mieshenkilö ajoi äskettäin polkupyörällä suoraan Hiltonin kotiovelle.

Viime kuukausina Paris Hilton on hämmentänyt alati vaihtuvalla rintamuksensa koolla, joka on viime aikoina ollut kasvamaan päin. Tällä kertaa julkkiskaunotar kuvattiin kaupungilla ilman rintaliivejään, ja säätila näytti olevan varsin kolea. Katso kuvat tästä.

Kuun vaihteessa Halloween sai Parisin pukemaan koiransa naamiaisasuihin. Yksi Hiltonin Halloween-koirista oli maistuvan näköinen hot dog, toinen sai olla ankka ja kolmas edusti jyrsijäkantaa oravana. Kohukaunotar on ollut viime aikoina otsikoissa muun muassa huumeiden hallussapidosta, mutta äskettäin hän kertoi haluavansa keskittyä enemmän bisnesmaailman kiemuroihin.