Suomeen uusi televisiokanava miehille – lisää aikuisviihdettä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin MTV3 kertoi avaavansa AVA-televisiokanavansa, joka on tähän saakka ollut maksullinen. Nyt Suomeen on tulossa myös kokonaan uusi maksullinen televisiokanava, kun Canal+ käynnistää toisen paikallisen kanavansa.

Canal+ käynnistää joulukuun alussa uuden Canal+ Aitio -nimisen kanavan, joka keskittyy pääasiassa urheiluun, elokuviin ja aikuisviihteeseen. Sisällön perusteella kanavan kohderyhmäksi voidaan laskea pääasiassa miespuoliset katsojat. Kanavalla nähdään esimerkiksi Espanjan, Englannin ja Italian jalkapalloliigojen pelejä. Lisäksi elokuvien lisäksi ohjelmistoon kuuluvat öiseen aikaan esitettävä aikuisviihde.

– Meillä on ollut syksyn aikana haasteita saada kaikkia jalkapallo-otteluita mahtumaan yhdelle paikalliselle kanavalle, mutta uusi Canal+ Aitio parantaa tilannetta merkittävästi. Paikallisuuden kasvattaminen on osoitus siitä, että haluamme panostaa voimakkaasti suomalaisen maksu-tv-liiketoiminnan kehittämiseen jatkossakin, tiedotteessa kerrotaan.