Take That -tähti loukkaantui – jättikeikkoja perutaan!

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailman suosituimpiin poikabändeihin vuosia sitten lukeutunut Take That menetti aikoinaan valovoimaisimman jäsenensä Robbie Williamsin, eikä yhtyeen menestys enää sittemmin palannut aikaisemmalle tasolle. Nyt, 15 vuoden jälkeen, kiistat on viimein sovittu ja Robbie on palannut yhtyeen riveihin.

Take Thatin on tarkoitus palata myös keikkalavoille, mutta Contact Music -julkaisu raportoi nyt yhtyeen kokeneen pahan takaiskun, joka saattaa vaikuttaa heidän esiintymisaikatauluihinsa suuresti. Howard Donald on nimittäin loukannut itsensä kuntosalilla, joten kainalosauvojen kanssa taivaltava tähti ei suoriudu tanssirutiineiden suorittamisesta ja harjoittelusta. Yhtyeen oli tarkoitus esiintyä sunnuntaina Britannian X Factorissa, mutta nyt merkittävä esiintyminen on peruttu.

Ensimmäinen singlejulkaisu alkuperäisellä kokoonpanolla on The Flood, joka on samalla ensimmäinen singlelohkaisu 24. marraskuuta julkaistavalta Progress-albumilta. Yhtyeen paluusingle on vahva ja energinen popralli, jota kasvatetaan tyylikkäästi ensimmäiseen kertosäkeeseen saakka.