Brasilialaiset raivostuivat Twilight-kuvauksista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seuraavan Twilight-elokuvan kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä Brasiliassa. Kuvausryhmä on kuitenkin suututtanut Rio De Janeiron asukkaita, jotka eivät pidä siitä että heidän kotikaupunkinsa on muutettu kuvauspaikaksi.

Monet asukkaat ovat suivaantuneet siitä, että heidän liikkumistaan kaupungissa on rajoitettu kuvausten takia. Twilight-saagan viimeisen osan kuvaukset ovatkin nyt saaneet seurakseen mielenilmauksia, joiden avulla asukkaat ovat ryhtyneet vastustamaan projektia näyttävästi.

Twilight: Breaking Dawn -elokuva tullaan kuvaamaan yhdellä kertaa, mutta julkaisemaan kahdessa osassa. Ensimmäinen osa saa ensi-iltansa ensi vuonna. Elokuvien pääosissa nähdään Kristen Stewart, Taylor Lautner ja Robert Pattinson.