Chloe Moretzia pyydetään lyömään ihmisiä kasvoihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin näyttävän roolin Kick Ass -elokuvassa tehnyt lapsitähti Chloe Moretz oli roolia tehdessään vasta 11-vuotias, mutta yllätti taidoillaan myös elokuvan toisen päätähden Nicolas Cagen. Nykyisin 13-vuotias näyttelijälupaus on saanut viime aikoina perin merkillisiä ehdotuksia.

Teinitähti kertoo, että hänet sekoitetaan usein Kick-Ass -elokuvan räväkkään roolihahmoonsa Hit Girliin, ja siksi fanit ovat pyytäneet häntä muiden muassa lyömään heitä kasvoihin. Chloe ei ole kuitenkaan omien sanojensa mukaan suostunut vielä antamaan kenellekään nyrkistä. Hän kertoi BANG Showbiz -julkaisulle olevansa kuitenkin tarvittaessa myös kovis varsinkin puolustaessaan ystäviään.

Chloe Moretz kertoi taannoin, että hänen henkilöllisyytensä varastettiin verkossa. Tähden salasanat Facebookiin ja Twitteriin päätyivät vääriin käsiin kun hänen kotiinsa murtauduttiin. Samalla voroille päätyi myös yksityisiä valokuvia. Sittemmin nuori tähti paljasti joutuneensa Ranskassa oudon miehen ahdistelemaksi.