Halle Berryn vartalo kuin parikymppisellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Halle Berry ja hänen uudeksi miesystäväkseen epäilty ranskalainen näyttelijä Olivier Martinez on ikuistettu useita kertoja yhdessä romanttisissa merkeissä, mutta Halle kuvattiin vastikään myös aivan toisen miehen käsipuolessa New Yorkissa.

Viikko sitten kaunotar hätkähdytti yllättävän rajulla roolihahmollaan, jossa hänellä oli jättimäiset tekorinnat ja turbohuulet. Kyseinen elokuva on nimeltään Truth Or Dare, ja sen ohjaa Peter Farrelly. Berry esittää keski-ikäistä sinkkunaista. Elokuvassa nähdään myös The Office -sarjan Stephen Merchant.

Nyt Halle on kuvattu AFI Fest -tapahtuman punaisella matolla upeassa kuosissa. Tiukkaan pikkumustaan pukeutuneen upean kaunottaren vartalo muistuttaa 44 ikävuodestaan ja yhdestä lapsestaan huolimatta edelleen parikymppistä nuorukaista.

Halle Berry