Idols on taas täällä – koelaulut alkavat ensi viikolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosien suosituin realityohjelma Idols tekee jälleen paluun televisioruutuihin. Ohjelman koelaulut käynnistyvät jo ensi viikolla, kun huikea määrä ennakkoilmoittautuneita ja viime hetken uskalikkoja pääsee tuomaroitavaksi ensin Kuopiossa.

Koelaulut järjestetään Kuopion lisäksi myös Rovaniemellä, Tampereella ja Helsingissä. Varsinainen Idols-ohjelma käynnistyy MTV3-kanavalla 3. helmikuuta 2011. Tuomarikolmikko Nina Tapio, Jone Nikula ja Sami Pitkämö odottaa koelaulukiertuetta innolla.

– Idols on jo ilmiö Suomessa! On hienoa päästä vihdoin tositoimiin. Ohjelmasta on noussut vuosien varrella useita upeita ja keskenään hyvin erilaisia tähtiä kuten Hanna Pakarinen, Antti Tuisku, Anna Abreu ja Anna Puu. Kaikki edustavat omaa genreään. Idols on hieno mahdollisuus erilaisille persoonille ja musiikkityyleille, Sami Pitkämö tiivistää tunnelmat.