Salkkaritähti: ”Jonain päivinä tympäisee”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänä iltana MTV3-kanavalla nähdään kotimaisen Salatut elämät -saippuasarjan juhlajakso, kun ohjelma saapuu suomalaisten televisioruutuihin jo 2 000. kerran. Viihdelehti Staran Chaos Tube -blogitiimi oli mukana juhlimassa juhlajaksoa.

Chaos Tube tapasi useita sarjan tähtiä, ja heidän haastattelujaan julkaistaan nyt verkossa osoitteessa blogit.stara.fi/chaostube. Ensimmäisenä ennen juhlajakson esittämistä nähdään sarjan suosituimpiin hahmoihin lukeutuvan Jarmo Kosken haastattelu. Hän esittää sarjassa Seppo Taalasmaan roolihahmoa.

Katso haastattelu tästä tai artikkelin yltä. Jarmo Koski on ollut mukana suosikkisarjan alusta saakka, eli kahdentoista vuoden ajan. Haastattelussa näyttelijä myönsi, että välillä televisiotyökin on tympäissyt.

– Kyllä se tulee niin kuin kaikissa työpaikoissa. Kun työtä tekee tarpeeksi kauan, niin jonain päivinä tympäisee ja toisina päivinä taas ei. Tässä on ollut enemmän niitä päiviä, jolloin ei ole tympäissyt, Koski kertoo.