Keisha Buchananin kireä pikkumekko kuin sci-fi -elokuvasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muutama vuosi sitten ympäri maailmaa suosiota niittäneen Sugababes-yhtyeen jäsen Keisha Buchanan vahvisti taannoin eronneensa suosikkiyhtyeestä lopullisesti. Hän sai lähtöpassit yhtyeestä syyskuussa, kun muut jäsenet väittivät hänen kiusanneen Amelle Berrabahia. Keishan tilalle tuli Jade Ewan.

Nyt Keisha on ikuistettu poseeraamassa julkkisjuhlien punaisella matolla perin omalaatuiseen ja aivan liian kireään pikkumekkoon pukeutuneena. Hopeanhohtoinen asu vaikutti olevan kuin sci-fi -elokuvasta. Hänen todettiinkin muistuttavan asussa enemmän astronauttia kuin popparia.

Sugababes nousi taannoin listamenestyksellä mitattuna 2000-luvun menestyksekkäimmäksi naisyhtyeeksi Britanniassa. Siksi yhtyeellä onkin ollut aikaisempaa enemmän paineita seuraavan albumin menestymiseksi. Ennen Keishan eroa bändin jäsenten välit olivat jääkylmät, eikä siten ole kovinkaan suuri ihme, että häntä ei enää haluttu yhtyeen riveihin. Keisha ei ole enää edes puheväleissä bänditovereidensa kanssa, vaan aikoo julkaista soolomateriaalia.

Keisha Buchanan(Kuva: BANG Showbiz)