Kelly Brookin iltapuku ihmetytti – pukeutui folioon?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen näyttelijä-malli Kelly Brook on palkittu muiden muassa maailman kauneimmasta julkkisvartalosta ja maailman kauneimmista sääristä. Nykyisin Kelly on jo viihdelehtien vakiotavaraa ympäri maailmaa ja samalla hän tekee sievoista tiliä mainossopimuksillaan.

Britain’s Got Talent -kisan tuomarin pestistä pikapotkut saanut Kelly tienasi äskettäin puoli miljoonaa dollaria riisumalla vaatteensa Playboy-lehden sivuille. Viime kuussa Kelly poseerasi FHM-lehdessä puolialastomana rannalla, ja tällä kertaa hänet on kuvattu varsin erikoisessa iltapuvussa, joka muistutti lähinnä foliota.

30-vuotias englantilainen Kelly Brook on toiminut julkkisurallaan näyttelemisen ja mallintöiden lisäksi myös uimapukujen suunnittelijana. Vuonna 2006 hän julkisti myös oman uimapuku- ja vaatemalliston. Samana vuonna Kelly Brook sijoittui maailman seksikkäimpien julkkisnaisten listalla viidenneksi. Vuonna 2009 hän sijoittui viiden parhaan joukkoon FHM-lehden maailman seksikkäimmän naisen äänestyksessä ja kolme vuotta sitten ykköseksi The Sun -lehden äänestyksessä, jossa rankattiin julkkismaailman parhaita sääriä.

(Kuva: BANG Showbiz)