Niko Saarinen homoviesteistä: ”Sain vuosisadan naurut”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimaisesta realitysarjasta alunperin tunnetuksi tullut Niko Saarinen on sittemmin nähty televisioruuduissa myös chat-ohjelmien juontajana. Julkisuuden myötä nuori mies on alkanut saamaan myös negatiivista palautetta, jota hänelle toimitetaan nykyisin myös kirjepostina.

Niko ruotii saamiaan ahdisteluviestejä Staran verkkosivuilla kirjoittamassaan blogissa. Hän on profiloinut viestien lähettäjäksi pikkupaikkakunnalla asuvan keski-ikäisen ja vielä kaapissa olevan homomiehen. Nyt Saarinen on julkaissut viesteistä myös kuvia blogissaan ja samalla kommentoinut niiden tarjontaa.

– Apua! Sain vuosisadan naurut joten mun oli pakko laittaa tämä blogiini kaikkien nähtäville. Kiitoksia! Ja hienoa että sana “homo” oli alleviivattu, koska onhan kyse melkein sairaudesta. Tää oli kuitenkin pientä siihen mitä kaikkea mulle on postilaatikosta tippunut ja millaista tekstiä olen saanut luettavakseni, Niko kirjoitti blogissaan.