Salatut elämät tänään ruuduissa 2 000. kerran – katso kuvat juhlista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kahdentoista vuoden ajan suomalaisia televisioruuduissa viihdyttänyt Salatut elämät -televisiosarja vietää tänään juhlia. Kyse ei ole tasavuosista, vaan eräänlaisista tasajaksoista, sillä tänä iltana suosikkisarja pyörähtää televisioruuduissa jo 2 000. kerran.

MTV3-kanavan mukaan ohjelmaa on seurattu näiden vuosien aikana yhteensä noin kaksi miljardia kertaa. Tänään nähtävä sarjan 2000. jakso on nimeltään ”Yksi talo – kaksituhatta tarinaa”. Viihdelehti Staran Chaos Tube -tiimi oli sarjan tähtien kanssa mukana juhlimassa kahtatuhatta jaksoa. Kuvia tapahtumasta löytyy tästä kuvagalleriasta.

Sarjan tähdistä Timo-Pekka Luoma kommentoi taannoin kanavan haastattelussa sarjan myötä saamaansa julkisuutta ja tämänpäiväistä juhlajaksoa.

– Jakso yllätti minut positiivisesti nyt, kun en enää katsonut kriittisellä silmällä omaa toimintaani, Timo Pekka-Luoma totesi MTV3:n haastattelussa.