Victoria Beckham: ”Näytän kuvissa epätoivoiselta nartulta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spice Girls -yhtyeestä 1990-luvun puolivälissä supertähdeksi noussut Victoria Beckham on ollut viime päivinä viihdelehtien silmätikkuna, kun hänen tyyliään on kritisoitu laajasti. Nyt julkkiskaunotar on itse kommentoinut saamaansa kritiikkiä ja kertonut olevansa täysin tyytyväinen itseensä.

– Kun matkustan, niin menen lentokentälle asussa jossa voin mennä myös töihin perille saavuttuani. Muuten minä pukeudun farkkuihin, t-paitoihin ja sandaaleihin, Victoria Beckham kertoi Cosmopolitan-lehdelle.

– Välitän kritiikistä sitä vähemmän mitä pidempään olen ollut julkisuudessa. En välitä jos joku ihmettelee minun kenkävalintojani. Minä näytän usein kuvissa epätoivoiselta nartulta, mutta se on minulle ihan ok.

Samalla Victoria paljasti, että hänen ja David Beckhamin lapset välittävät nykyisin ulkonäöstään enemmän kuin heidän äitinsä.