Karvainen vieras saapui BB-taloon – vinkuu ulkona kylmissään

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon pihamaalle on hetki sitten ilmestynyt yllättävä vieras, sillä siellä sisäänpääsyään odottaa parhaillaan pieni valkoinen puudeli BB-Paavo. Asukkaat ovat tällä hetkellä suorittamassa nimeämisiä talon sala-alueella.

Asukkailla on parhaillaan menossa tiukka tilanne, sillä aikaisempien tuotantokausien tapaan he joutuvat nimeämään toisiaan muiden asukkaiden kuullen. Isoveli on järjestänyt asukkaille yllätyksen päästämällä taloon karvaisen ystävän.

Samaan aikaan nimeämisten kanssa tuotantotiimi päästi nimittäin pihamaalle pienen koiran, BB-Paavon, joka on tuttu jo aikaisemmilta tuotantokausilta. Asukkaat eivät ilmeisesti vielä tiedä karvaisesta kanssa-asukkaastaan, joka ulvoo ja vinkuu ulkona kylmissään. Välillä koira on tepastellut ja ulvonut myös talon terassilla, josta se on turhaan etsinyt seuraa.